A Kerenáról

Dekoratőrként lassan 2 éve foglalkozom azzal, hogy segítem és támogatom a fotósok munkáját és a Kerena is ezzel a célallal született! Sok más stúdióval ellentétben ez egy teljesen független helyszín nem rendelkezik saját fotóssal, de minden mással igen, ami szükséges ahoz , hogy támogatása legyen egy kezdő vagy akár egy profi fotósnak is. 

Egy olyan helyszínt szeretnék bemutatni, ahol különböző és folyamatosan frissülő háttereket, tematikusan változó dekorációkat találsz, amely nem csak új lehetőségeket nyit meg az ügyfeleid számára, de a Te munkádat is inspirálja. Egyedülálló módon a dekorációkat nem csak beltéren a stúdióban, hanem akár kültéri kreatív fotózásokhoz is tudom biztosítani, hogy minél különlegesebb fotózásra invitáld ügyfeleidet.

 

A stúdió körülbelül 40 m2-n található. Teljesen berendezett, a tökéletes képek elkészítéséhez szükséges felszereléseket tartalmazó, bérelhető helyszín fotózáshoz.

Olyan környezetet teremtettem, ahol páros, gyerek, vagy családi fotózás is tökéletesen megvalósítható! Dekorációs kellékeket illetve berendezéseket folyamatosan alakítom és cserélem, az aktuális évszakhoz, ünnepekhez, vagy akár egyedi igényekhez igazodva, legyen szó születésnapról, kismamam fotózásról vagy bármi másról!